Edit: Gaudeamus

Kouzelné úterý, den za dobrou snídani!
Ba ne..byl to den splněných přání, který se vlastně ani moc nesplnily.. :D (aneb, když vám vlak zastaví přesně tak, že dveře jsou přímo naproti vám <3)
dsc_8342.jpg
Gaudeamus aneb veletrh vysokých škol, u vstupu zaplatíte úplně zbytečně 80,- korun, ale alespoň si pak přijdete, že ty propisky a placky nekradete, ale máte je v ceně (ano, kvůli tomu se to vlastně i docela vyplatí).



Počítejte s tim, že hned u vstupu vám otravný nutiči ze soukromejch jazykovejch škol vnutí tuny prospetků a vy v dobré vidině zábavné soutěže aneb: kdo bude mít na konci více prospektů vyhrává, je nadšeně berete a zakládáte do tašky od Zlínský Baťovský vejšky (God bless you for it..). Když jich máte cca tak 20, tak vás to možná sice ještě pořád baví, ale vaše rameno už skuhrá a pomalu odumírá. Využijete tedy situace a jdete si "odpočinout" na židle k přednáškám. Místo si při troše štěstí vybudujete, a při troše ještě jednoho většího štěstí možná i budete vylosováni jako výherci balíčků od vysokých škol, které se zrovna prezentují. To se nám však nepodařilo, ani za pomoci pár malých vylepšení.. Toto je jediné přání, které zůstalo nevyplněno.
Dále také doporučuji, pokud veletrh navštěvujete v organizované skupince, zvolit si jedno svolávací heslo typu např. broskev. Jakmile zazní, skupina se musí shromáždit u sebe, aby se co nejméně lidí poztrácelo. Dalším (výhodnou) radou je, moc se nezdržovat okolo stánku ČVUT, pokud to není zrovna váš šálek kávy. Studenti co tam byli, nemají studovat, ale prodávat v teleshopingu. Podle tvaru obličeje, mi doporučil studování techniky u nich na fakultě! Nucení je tam jinak vlastně docela normální a když se nemáte na co zeptat, neptejte se a jen letmo berte propisky a placky. (u stánku G2 také drbátka a prezervativy, někde seženete i bonbony a čokolády, karabiny a otvíráky a úplnou raritou je batůžek od UK!)

Dostaly jsme (díky kočičce17.5@email.cz) "heliový" balonky, který se nám náramně hodily pro natáčení super videa a "prosímvyfotítesesnáma" šmoulí hlášky.
Jako místo vhodné k obědu pro skorovysokoškolačky jsme po dlouhé poradě vybraly (ne)blízké KFC, kde nás velice "potěšila" velice zručná paní za kasou, které káva trvala jen 10 minut. Ba ne, mnohem víc mě potěšila Dita, která se tam zjevila, zrovna když venku poměrně hustě sněžilo. Zákraky na druhou :)

Celý den sem si tak šíleně moc užila jako už dlouho nic.. a to jsem přemýšlela, že bych jela až ve středu.. Od cesty ve vlaku tam až po cestu zpátky. Zážitky zakonzervovaný jednak tady v tom článku, jednak na pamětový kartě a jednak: TADY, takže se registrujte a hlasujte!

Užívejte, (do)studujte, milujte se a množte se (v tomhle pořadí) :)

A věděli ste že motherfucker znamená  M A M R D? :D
Tumblr_lwmmkdr4dq1r88nwio1_500_large

Jo a vybrala sem si UK, socialni vedy :)

Komentáře

  1. ach to je tak super článek .. :D ... vždycky když jsem něco přečetla musela jsem se pousmát nad tim super dnem :))))

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuju za každý komentář :)

Populární příspěvky z tohoto blogu

Roadtrip no. VI

SKIALPY a SPLITBOARDY