Vypsaná Mňága!

Když koncertování na Řípu nevyšlo, mohla jsem se těšit aspoň na tohle. A vážně bylo na co.
Byla to hooodně super akcička od Staropramenu. Měli jsme 2 volný lístky, kde na každym byly zdarma 2 piva, jídlo a 2 nealko. Při vstupu nám jako bonus každýmu vrazili do ruky ještě jedno pivo navíc, což bylo ještě víc super (ne, nejsem žádná pivní alkoholička :D šlo jen o princip)


Přišli jsme asi v 15:45, takže ještě čtvrt hodinky dobíhal doprovodnej program, kterej nás ale docela výjimečně bavil, hlavně když 3 soutěžící museli zpívat na mikrofon písničky, to jsem jim teda vážně nezáviděla, ale bylo to vtipný:)
Celá akce probíhala v areálu Pivovaru na Smíchově v Praze. Všude bylo hrozně moc lidí, stánků, lahví, kelímků. Jediný čeho byl nedostatek byly záchody, což se ukázalo jako problém, když pijete pivo po litrech.

Vlastně jsme nevěděli co od programu pořádně čekat, věděli sme, že jen něco s Mňágou a Fixou. Výsledek mě osobně teda hodně překvapil a potěšil. První nastoupila Fixa a hrála písničky od Mňágy a pak zase Mňága písničky od Fixy. Nakonec hráli obě kapely dohromady, což bylo asi úplně nejlepší písničky na sřídačku. Všichni lidi u podia hrozně pařili a ti za nimi si užívali skvělý hudby a pohupovali do rytmu. Občas to sice vypadalo na déšť(hlavně když zpívali Obloha je dnes čistě bílá :D), ale zbytek koncertu bylo krásně slunečno. Od obou kapel hráli ty největší a neznámější pecky jako třeba Hodinový Hotel, Nagasaki Hirošima, Aj lav jů, Spaste svoje duše, Made in Valmez, Písnička pro tebe 1982, Mažoretka, Stereoid, Odvážný mladý muž. Nakonec sme si ještě vytleskali Nejlíp jim bylo a to byla pro mě úplná třešnička na dortu :)
Pivo prodávali za 10,-korun, ale stejně sme si ho nekoupili, protože jsme měli ještě ty poukázky. Zkusila jsem i to nový nefiltrovaný a ikdyž sem byla už docela přepitá, tak mi chutnalo:)

My máme všechno co chcem, my máme Mňágu a Fixu :)
Zpátky jsme se vraceli hrozně unavení a to sme ještě hoďku museli čekat na vlak v Burger kingu. Ale stálo to za to.:))

A ještě sem dám jedno videjko ze soboty, který nahrávali kluci. Když sem to viděla poprvý, tak mi ten děda s mečem přišel hrozně vtipnej. A i když to vidim asi tak po 10, tak se směju tomu, jak so některý lidi prostě divný :D Watch this! Mimo realitu- Nezapomeň (akustická verze)

Komentáře

  1. Ahoj, nominovala som ťa vo Versatile blogger award. Ak máš záujem pozri na mojom blogu. Zaujímalo by ma tých 7 informácii o tebe :)

    OdpovědětVymazat
  2. ahoj, budu ráda, když se staneš followerem mého blogu :)
    http://fashiondiarybytereza.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuju za každý komentář :)

Populární příspěvky z tohoto blogu

Roadtrip no. VI

SKIALPY a SPLITBOARDY