VE ČÍ REK

Vůbec, ale vůbec nemám chuť sem nic psát.
Ale zrovna vůbec ale vůbec nemám co dělat. Už sem tu psala, že nesnášim být o prázdniny doma? Jo? Ne? To je stejně jedno.
oléé
Zatim se mi docela dobře dařilo dny doma držet dole (DDDDDDD), zítra se o to zas budu pokoušet dál, asi tak týden (?) v Praze, kde budu dělat nevim co (?). Asi nejspíš cokli.
V pátek jsme s Teenkou absolvovaly narozeninovou oslavu (=večírek) našeho novýho kámoše, kterej teda ani nevěděl (zapomněl), že vlastně zná tu holku s tim super tričkem (=Teenu), byla to PAST!

Party byla super, přijely jsme asi tak v 9. Vzaly jsme 2 stopařky (odteď beru všechny stopaře! Protože.. "Já vím jak Vám je"-moje oblíbená věta :D). Všichni nás tam milovali za to, že jsme přivedly paňíno i do jejich kultury a tak se nám tam prostě líbilo. Taky byly krásně vidět hvězdy, dobře se jezdilo na motokáře, ale špatně se brzdilo (rukou o asfalt), semtam se to trošku zvrhlo do 90's party, což mi vlastně ani trochu nevadilo, holky tam obdivovaly (pff slabý slovo..) moji mikinu z internetu, z ameriky, prostě supr.
Trochu problém byl se spaním, ale ne pro nás. Měli jsme super kouteček a vyspali jsme se krásně, možná by to bylo ještě lepší, kdyby jsme se ráno mohli dostat z pokoje, ale i tak to bylo..mrda.

Další den jsem tak nějak počítala že pojedem tak v 10, což moc nevyšlo, protože jsme se v 10 vzbudily. Pak se "uklízelo", pak se jelo na "oběd", pak jsme se skoro "zabili" v autě, prostě kráása (to poslední fakt ne, už nikdy..). No a domu jsme jely asi v 5 úplně nejhorší cestou na světě, ale dojely jsme a jsme happy.

Doma nastala klasická nuda-deprese, která se ale v neděli přehoupla v super akcičku na Mattoni koktejl festu a tak dál. Hodně dál.

..a tenhle článek je pro Teenu, protože (doufám) to nikdo jinej nepochopí, tak jak by měl..

Mějte se hezky a doufám, že si ty 2 měsíce prázdnin ještě užijem! Ať žije škola až od října yees.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Roadtrip no. VI

SKIALPY a SPLITBOARDY