Žižkovská noc '14

Žižkovská noc- festival v Praze na Žižkově, kde v různejch klubech a barech hrajou kapely různejch žánrů a kvalit.

S Týnkou jsme měly naplánováno, že půjdem na Hentai Corporation (protože jejich koncertům se fakt žádný nevyrovnaj) a to byl asi tak náš celkovej plán. Což se ukázalo jako chyba (nakonec ne až tak velká), když člověk nemá žádnej plán B.
Plán B, kterej jsme zkonstruovali za pochodu (a mezitím ještě stihli odchytit pár energy drinku z Monster Taxi) se nakonec ukázal jako plán dobrej. Ptali jsme se na cestu do klubu, kde hráli naši kamarádi (dopředu vám prozradím, že do toho klubu jsme se nedostali a ty kamarády nepotkali :D) a vydali se určeným směrem. Vydal se s náma i kluk, kterýho jsme se ptali. Pak jsme zaskočily ještě do sámošky pro další víno, ale tak nějak (už ani nevim jak) se z toho vyklubalo, že jsme si s nějakym dalšim klukem koupili vodku napůl (on ji koupil, my ji smíchaly s těma monsterama :D). A s touhle veselou partou jsme došli až do Matrixu, kam jsme šli na Skywalkery (kteří hráli až o půlnoci..).

V Matrixu ani nebylo ještě tak narváno, jak jsem čekala. Šli jsme si stoupnou hned pod podium, abychom měly i nějakej hudební zážitek (stejně vůbec nevim co hrálo za kapelu a na to, že tam pak hrál i Baumaxa jsem si vzpomněla až z fotek..). V Matrixu jsme pak potkali pár domácích houmies a tak trochu řešili vážný věci , vlastně ani moc ne.
Pak teda jako konečně byla půlnoc a Skywalker a pak nějak najednou bylo 3 ráno a my šly dom.
Což byl trochu problém, protože dom bylo až na Hájích a pan Taxikář to viděl na čtyři kilečka, načež jsme se rozhodly, že teda jako půjdem pěšky. Ne na Háje, jen na Masarykovo nádraží. Ve dne jsem tou cestou nikdy nešla, ale nezdálo se mi to moc daleko. Na Masarykáči (fakt divný slovo :D) jsme čekali na bus asi tak 2 minutky (jupí) a doma byly tak ve 4 (jupí). A špatně už mi nebylo (jupí)

fotek moc nemám, což je škoda, jen tuhle, ale ta vám o ŽN asi moc neřekne (haha super vtípek)

novejch kamarádů taky moc nemám, což ale až taková škoda neni

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Roadtrip no. VI

SKIALPY a SPLITBOARDY