Dělej co tě baví, s lidma co tě baví

V sobotu 23.8. jsme s holkama vyrazily na "roadtrip" na festival České Hrady. Nejdřív jsme tam jely vlastně tak trochu ze srandy - kvůli Benovi Cristova(noh)o. Ale pak jsme zjistily, že ta naše "sranda", vlastně neni moc sranda a že se nám doopravdy jeho hudba líbí.

hipsterská Škoda Fabia (a naše ultracool fan trička)


Ben hrál už od 2 a tak jsme vyjely brzo, což znamenalo, že jsme i brzo začaly pít (já teda až potom, co jsme dojely :D). Dopadlo to tak, že jsme na tom koncertě pak jediný měli náladu pařit, tak, jak by si ty písničky zasloužily, aby se na ně pařilo (nebo sem aspoň měla ten pocit, protože mě pořád otravovala panímáma s dcerunkou, která prý přeze mě nevidí - btw, zrovna Ben hrál "Tělo" a to je takovej song, kdy si na podium vyzve jednu nezadanou slečnu a celou písničku ji pak ošahává. Takže paní, možná bylo lepší, že ta vaše osmiletá dcerunka neviděla -_-).
Což mi připomíná, že Ája užuž skoro mohla jít na podium místo té holky, kterou si nakonec vybral, kdyby trošku zalhala a tvrdila, že je nezadaná :D

Ale i tak jsme si to užily, byly jsme rády, že nám Ben pochválil trička a pak jako spravný šílený fanynky na něj čekaly (a přelézaly ploty.. jako kdo tedy), abychom se mohly vyfotit. A vyfotily jsme se dokonce dvakrát- jednou i s celou kapelou :)

Zbytek festivalu jsme už vůbec nepařily tak jako na Bena. Rytmus byl naprosto příšernej, na Kluse byla miliarda lidí (ale byl úžo), Miro Žbirku jsem slyšela jen jako kulisu, o Wanastovi vjeci jsme zrovna šli stavět stan (asi tak v půl 12 v totální tmě a v totálně nestavitelskym stavu). A poslední Divokej Bill byl sice dobrej, ale přece jen nás to 12hodinový paření trochu zmáhalo a tak jsme poslední hitovky už doposlouchali zamuchlaný ve spacákách.

Z Bezdězu jsme vyrazily další den poměrně brzo a zamířily do Liberce na klasickou prázdninovou pohodičku, nakoupily tuny jídla a jen se válely a užívaly si teploučka a sucha.
V pondělí jsme vyrazili na bobovou dráhu a koupili si rovnou 3 jízdy, protože to byla fakt pecka :D Jednou z toho snad budou i dobrý fotky (až je Vepř nechá vyvolat),
Večer jsme si dali malou party, která se trochu zvrhla, ale nakonec dopadla celkem dobře.
Ráno jsme se zbalily a pomalu líně jely zas do normálu domů.



Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Roadtrip no. VI

SKIALPY a SPLITBOARDY