Socha měl narozeniny

Vzpomínáte někdy na svoje 18.narozeniny? Zkuste to někdy. Je to sice dávno, ale stojí to za to.
My jsme jedny 18.slavili teď v sobotu. Náš malý Socha už je dospělák.

Sraz byl celkem netradičně ve tři čtvrtě na 5 na autobusovém nádraží. Kam dál? Dál na parkoviště. Co tam? Vyjít schody do 4.patra. A proč? No přece na motokáry.

Zjistila jsem že nesnášim rychlou jízdu, ale bojim se jezdit pomalu. Což je paradox, ale mám to tak třeba i na lyžích. Radši rychle pryč, než řešit, jestli tuhle zatáčku vyberu. Vybrala jsem. Teda až na jednu. Ale  i tak jsem měla 3.nejrychlejší čas. A taky modřiny na zádech.



boží banán a boží balonky <3
Pak se šlo na jídlo do restaurace,kde se rozdávaly dary. Nejlepší dárek byl asi banán, celej večer ho ze sebe nesundal. Od nás dostal dárky až další den, protože ještě nebyly uplně připraveny a Vašek stejně přijel pozdě (takže nestih ani motokéros). Ale Levné pneu a Maťovo mejdolo se mu snad líbilo.

Po večeři, po druhý večeři, po dezertu, po kafi a po panákách (proč mě hejtujete za to, že nepiju whisky, ale zelenou?) se šlo zase o dům dál, na koktejl. Bohužel v našem skvělym vyhlídnutym koktejlbaru se zrovna slavilo mistroství světa ve freestyle fotbalu a tak tam nebylo ani trošku místa pro 10 lidí u stolu a ani trochu mojita (asi došla máta). Změnili jsme lokála dobře jsme udělali. Tam bylo místa i mojita, i piva, i giny s tonikem.

Další den jsme jeli na sváteční oběd na Královku, kde jsme si dali hrozně hnusnou svíčkovou s borůvkama místo brusinek (chápete??). Měl tam být sraz veteránů, ale mnohem víc než veteránů tam bylo vos, ale to jste si asi už tohle léto všimli.
Večer byla naplánovaná oslava pro kamarády, ale asi tak cca dvě hodiny po oficiálním (facebookovym) začátku to vypadalo, že to stále bude oslava jen v rodinném kruhu a že Socha nemá žádný kamarády. Nakonec se to začalo postupně trousit, když padla tma. Docela se divim kolik lidí nakonec přišlo, vzhledem k tomu, že tu oslavu měl daleko za konečnou tramvaje kdesi na sjezdovce. Když bylo lidí a promile v nich tak akorát, tak jsme se sbalili a odjeli, protože Vašek nepil (taky to mohlo dopadnout tak, že bych nepila já-ale los, je los. Kámen nůžky papír oujé.)

PS: Rozhodla jsem se že budu sbírat skleničky od Ciderů. Zatím vede ta od Kingswoodu, pije se z ní bájo.

Komentáře

  1. Na kolaudačce měly bejt původně lahváčový cidery, to by si brečela ještě víc, vid. Ještěže Makro zklamalo a neměli je. ;P

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuju za každý komentář :)

Populární příspěvky z tohoto blogu

Roadtrip no. VI

SKIALPY a SPLITBOARDY