Jaro, rly?

FOTO ČLÁNEK
Je jaro! Teda, jakože. V minulym týdnu to jaro moc nebylo, spíš konečně pořádná zima. A v jako správný zimě, jsem stihla být i nemocná, což o to, že byly Velikonoce. Doktoři mě musej milovat, protože, když už k nim jdu, tak jim vždycky dám těch 90 korun za poplatek na pohotovosti. Doktorka v liberecký nemocnici byla alespoň milá a měla pochopení (zdravím pana doktora na pohotovosti v Motole!)


Na velikonoční pátek jsme si vyjeli s mamkou a Péťou na oběd do Dolánek. Po tý jedný čtrnáctce z velikonoční edice se mi udělalo celkem dobře, ale jo, alkohol klame, a ne vždy léčí. V Liberci jsem byla až do pondělí, co bych taky dělala doma, že. 

 s kámoškou

ood na koncert

<3 tohle já můžu. Premiéra novýho klipu.

Ahoj Bróďo!

Vtipný bylo (ok, vtipný to asi přišlo jen mě), že koncert BD v Klubovně zase vyšel na čtvrtek těsně před klauzurou. Řikám si, že se přece nebudu upejpat a zvládnu koncert i klauzuru, jen prostě nebudu pít a půjdu dřív domu. Nebudu pít jsem dodržela, jít dřív domů už mi moc nešlo. Domů jsem se dostala asi v půl 1, jenže spolu se mnou se sem dostala ještě celá jedna kapela a já měla za úkol (společně s Bédánkem) je hostit a dělat společnost. Tož kluci byli z Moravy, tak meruňkou nepohrdli (a guláškem od Pepy taky ne). 
Na pátek jsem se ale vlastně hrozně těšila, řikala jsem si, že jen přetrpim tu klauzuru a pak už bude jen afterparty bojovky a dorazí Barča s Andy. A taky že jo, klauzuru jsem přetrpěla, nechci dělat závěry a řikat, že z toho mám dobrý pocit, protože hádejte jak dopadla ta minulá, kterou jsem neměla nejměnší šanci dát? Dala jsem ji, přesně na hranici, ale mám ji no, tak se stydim a radši už neřikám nic.

No a pak už dorazily moje holky! Z velké dálky až z Brníčka (Prešov nepočítám). Ukázala jsem jim školu, cukrovatovač, vzaly jsme si pivo to go a vyrazily jsme na Letnou, že si to tak nějak projdem na hrad. Na hrad jsme sice nedošly, ale celkem jsme si to užily, hlavně pak při cestě na nádraží se zastávkou v cukrárně. Sweeeet. 

happy again together!

Měly jsme v plánu hlavně Řipskou pouť, ale shodou náhod to vyšlo i na koncert BD v Rendě. Lákala jsem holky na výbornýho točenýho cidera (protože to je podle mě jediný co se dá v Rendě pít) a světe div se, zrovna ten cider byl totálně nejodpornější na světě. Nevadí. (Ještěže jsme si doma na chuť slavnostně připili domácí slivovicou, Petr se pak k tomu vyjádřil, jakože je to ten největší klenot, co se dá z Moravy přivést. Děkujem!:D). Nakonec jsme si celkem obstrojně poradit dokázaly. Trošku nám teda pomohl i chlápek na baru ve Ztracený, kterej se rozhodl, že nás pozve na 6 kubíček, proč 6 nikdo neví. Pán se taky rozhodl, že když jsme teda jako ty Slovenky (pozn. Andy je Slovenka), a on slovensky neumí, tak se s náma bude bavit německy. Ok. Asi to bylo dobrý zpestření a dobrý drinky zadax. Pak jsme se zas vrátili na koncert a už nám bylo celkem jedno, co pijem #tatratea
Já osobně jsem si tenhle koncert užila asi nejvíc, možná to bylo tim, že jsem měla fakt radost ze všeho kolem a nebo tim, že jsem toho ten večer nezvykle dost vypila. Dokonce mi ale i Dom nechal zahrát písničku, při který jsem teda byla zrovna na záchodě (achjo:D). Holkám se to snad taky líbilo, no a kdyby ne, tak nenaděláme nic a můžou mi to vrátit zas někdy v Brně <3
Jediný co mě mrzí je asi to, že jsem holky namlsala na kebab, který v pátek zavírá až ve 3 ráno a ony se tam chudinky v půl 2 hnaly, aby zjistily, že tahle otevírací doba je už poněkud zastaralá. To byl vlastně důvod, proč už jsme odcházely domů, protože jsme měly hrozný hlad a doma nás čekala mísa bramborovýho salátu a zbytek řízků od večeře (mamka se ráno divila, kam to zmizelo:D). 

"My jsme se fotily? A kde to je?"

Ráno jsme sice nedokázaly vstát úplně podle plánu, což ale ničemu nevadilo, protože jsme plán operativně změnily. Nechaly jsme se autem hodit pod Říp a slavnostně vystoupaly až na vrchol. Všude bylo, klasicky, hrozně moc lidí, langošů, cukrový vaty a perníčků. Až na ty lidi jsem byla velmi spoko! 

speciální fotka pro TAT :D

Tak ještě jednu rychlou památeční fotku na Říp. Až při cestě zpátky Andy zjistila, proč je Říp vlastně památná hora "Aha, praotec Čech. To jako vystoupal na Říp jo?" :D

Jedna ještě rychlejší fotka na roudnický náplavce a hurá zpátky na 5 hodinovou jízdu domů :(
Baruška úplně uprostřed.


Musim se pochlubit moji skvělou novou džískou Esprit (ladí mi k brýlím) z votoče za 90 korun! Asi můj nejlepší nákup:D

Jak vypadají moje vlasy, když si dělají co chtějí, tzn. pořád.

klasické úterní obiádk se Sočickou a bráchou. Dezert cukrová vata? Nejlepší! (Už jste si někdy kafe sladili cukrovou vatou?)


A na závěr můj skvělý výtvor. Achjo, vařila jsem si vajíčka. A když jsem do vody lehce vhodila jedno a ono se rozbilo, řikala jsem si, že jsem fakt debil, druhý jsem vnořila velmi opatrně a třetí velmi opět velmi opatrně vhodila. Rozbilo se zase. Někdy se sama sobě musim fakt smát, a to to ani neni vtipný. Jsem tragéd.

Ale mám kolej v Innsbrucku! Úplně v centru! Takže kdo máte zájem, tak bookujte termíny <3

Komentáře

Okomentovat

Děkuju za každý komentář :)

Populární příspěvky z tohoto blogu

Roadtrip no. VI

SKIALPY a SPLITBOARDY