HOW TO: Rozlučky se svobodou

Asi to znáte. Máte v plánu něco vyrobit/uspořádat/zorganizovat,/zosnovat, ale mozek je moc línej na to, aby začal něco kreativního vymýšlet sám a tak si jako berličku otevřete google, pinterest a další bezedný studnice inspirace. Proto jsem se rozhodla v tomhle přispět i svojí troškou (inspirace) do mlýna. A taky mě dost odrazovaly vlastně všechny stránky o rozlučkách se svobodou, který jsem si rozklikla.



Zatím mám na kontě 6 (!!) rozluček se svobodou. A z tohohle reprezentativního a typově různorodýho vzorku jsem vypozorovala, že všechny měly jednu věc společnou - byly šity přímo na míru nevěstě.

A tak, přesto, že každá rozlučka byla úplně jiná, všechny splnily definici pořádný rozlučky se svobodou na 100 %. A to i přesto, že ani na jedný nebyl striptér.

HOW TO ROZLUČKA:
1. KDO
Nejdůležitější je parta kamarádek, které jsou ochotny se na rozlučce podílet. Nejen vyhradit si volný den/víkend, ale především vyhradit si peníze a čas na vymýšlení. Případně jenom ty peníze, když plánování není vaše silná (nebo oblíbená) stránka.



Kolik lidí? Jaký okruhy kámošek? Zvát i mámu?

2. CO
Aneb program rozlučky. Jasně že někdo je typ na tradiční holčičí rozlučku na diskotéce se striptérem. Já ale zrovna kolem sebe žádné takové typy nemám. Určit obecný rámec programu rozlučky je vlastně usnadnění celého plánování, pak už se jen dolaďují detaily, aby všechno zapadalo do konceptu. Venku nebo vevnitř? Doma nebo v cizině? 

únos - bojovka - lázně - jet na vodu - karaoke - jít na čundr - holčičí jóga - paddleboardy - piknik - koloběžky - výroba barefoot sandálků  - tancování na kruháči v půl pátý ráno


Povinná výbava na rozlučku: spacák

DIY výrobna barefoot botiček (hádejte kdo jaký má nevěsta <3)



princezny koloběžky
holky na vodě (btw doporučuju si najmout i svoje kameramany <3 )

girls on paddles



3. KDE
Jen jedna z rozluček, který jsem se účastnila, se konala ve městě. Rozhodně bych ale neřekla, že to byla typická městská rozlučka. Byl to vlastně takovej leteckej únos nevěsty, která nic netušila (jakože) a měla v báglu sbalený pohorky a spacák na túru po českejch horách, do maďarský metropole. Což zní jak z nějakýho béčkovýho teenage filmu, ale jo, přesně tak to bylo. 
Ostatní byly vlastně docela přírodní, nebo alespoň v soukromí. A má to spoustu svých výhod. Sice nemůžete balit kluky, ale well, kdo to v dnešní době má za potřebí (=může si to dovolit)?

Budapešť - altánek u řeky - horská chata - vodácká chata - zahrada



4. DRESS CODE
Dress code pro nevěstu je jasnej. Nebo ne? Za mě (aka milovnici kostýmů) by se každá nevěsta, měla něčim odlišovat. Prostě ty jsi top a my jsme tvoje crew. Nemusí to být zrovna bílý šatičky s korunkou (ale můžou a je to bájo), ale může to být taky jen třeba originální modrá indiánská čelenka. Prostě něco wow. 
Dresscode družiček už asi neni tak nutnej. Pokud celá rozlučka nemá téma, tak bych řekla, že snad i zbytečnej. Jsem rozhodně proti nesmyslnejm tričkům team nevěsty, který už NIKDY NIKDY nepoužijete. Placka bych řekla je enough.

bílý šatičky - kytičky do vlasů - Team's bride placky - indiánská čelenka - kostkované košile - růžové pláštěnky

5. THEME
A jsme u toho. To je ten core! Nebo vlastně ne. Core jsou ty lidi, to je jasný. Tohle je spíše taková obří třešeň na dortu. První tematická rozlučka, kterou jsme organizovaly byla v boho/indiánskym stylu. Nevěsta měla indiánskou čelenku, my všechny ostatní jsme měly krajky, třásně, kytky a aztécký vzory. Úplně nejvíc tematická rozlučka, co jsem zažila (a co asi ever zažiju) byla rozlučka ve stylu Přátel. I ty nejmenší detaily byly doladěný včetně občerstvení, rekvizit a fotokoutku. 

boho-chic piknik u vody

our kind of piknik

friends being FRIENDS



výzdoba is everything





6. DARY
Jsem zastánce klasik. Podvazek na svatbu, spodní prádlo a nebo prostě cokoliv co se bude hodit nejen na svatbě a co nevěstě bude vždycky připomínat ten skvělej den a skvělý lidi.




7. PENIS
no samozřejmě! Je to trošku cringe, ale když jich je jen trochu, tak to zas tak nevadí. Takže alespoň jeden. Ale pořádnej!

 

a nebo víc (ten modrej otvírák je putovní otvírák pro štěstí) 


TAK ČAUUU LÁÁÁSKY






Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Roadtrip no. VI

SKIALPY a SPLITBOARDY